Zgodba inkubiranca

Vasja Marinč s.p.

…in deveti dan je rekel: “Naj bo fizična oseba z dejavnostjo!”…

Vasja Marinč je še eden od tistih podjetnikov, ki so stopili na samostojno pot zaradi izgube dela. Kot pravi, je v svoje podjetništvo med seboj združil vsa znanja računalništva in informatike, ki jih je pridobil skozi leta dela in hkrati tudi svoje hobije, predvsem fotografiranje.

Vsa ta znanja in izkušnje je zložil v izdelavo aplikacij za informate, ki jih ponuja na trgu. Na sodoben in inovativen način predstavlja kakršnekoli vsebine s pomočjo interaktivnih zemljevidov, kar je primerno predvsem za predstavitev občin, pokrajin, krajinskih parkov, podjetij in ostalih večjih projektov.

Njegova dejavnost zajema tudi oblikovanje informativnih tabel, internetnih strani, tiskovin in interaktivnih vsebin. S svojim znanjem lahko strankam svetuje in odpravi računalniške težave. Med drugim pa tudi fotografira in snema prireditve, digitalizira stare fotografije ter nudi ostale fotografske storitve.

Sodelovanje z inkubatorjem

Vasja Marinč se je z inkubatorjem srečal, ko se je prijavil na natečaj za Naj podjetniško idejo in prejel drugo nagrado. „Udeležil sem se tudi delavnic in bil skupaj z njimi na sejmu Alpe – Adria. Meni osebno so bili v veliko pomoč z nasveti pri iskanju potencialnih kupcev oziroma iskanju strank,“ je pojasnil Vasja Marinč.

 


Sodelovanje inkubatorja

Oblikovanje poslovnega modela

Povezovanje z zunanjimi strokovnjaki

Povezovanje s potencialnimi kupci

Prototipiranje izdelkov

Iskanje finančnih virov

Prijava na razpise in poročanje

Osnovno davčno in računovodsko svetovanje

Iskanje poslovnih prostorov

Gostovanje spletne strani

Prijavite se na inkubatorjeve e-novice:

Nismo eni tistih, ki vam redno polnijo vaš inbox.
Od nas boste prejeli novice približno enkrat na dva tedna.

Podjetniški inkubator Kočevje
Novomeška cesta 16
1330 Kočevje, Slovenija

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Najdete nas tudi