Zgodba inkubiranca

CRAFT PIVOVAR MATT,
Anže Tekavec s.p.

Prva mala pivovarna na Kočevskem

Hobi družine Tekavec se je od ideje, ki je nastala zaradi monotonosti ponudbe piva na trgu, prelevil v pravo podjetniško zgodbo. Svoje prvo pivo so zvarili v kuhinjskem loncu v garaži. In ker je bil odziv prijateljev in znancev dober, se je vse skupaj začelo hitro odvijati v pravo smer in kot prvi na Kočevskem so odprli malo pivovarno. Lastnik lokalne pivovarne je svoje tri različne proizvode, ki so plod lastnih receptur in eksperimentov, poimenoval po znamenitostih destinacije Kočevsko. In sicer po kraljici Roga, Bunkerju in po Pragozdu.

S svojim produktom kraft pive so se v sodelovanju s turistično destinacijo Kočevsko prijavili na natečaj Naj podjetniška ideja 2018, kjer so zasedli drugo mesto.

Sodelovanje z inkubatorjem 

„Vse pohvale ekipi v Podjetniškem inkubatorju Kočevje. Z njihovo pomočjo in svetovanjem je bila celotna izvedba naše ideje precej lažja. Tako pri razvoju poslovnega modela  kot pri prijavah na razpis ter pomoč pri pripravi dokumentacije za prijavnice. S svetovanjem so nas usmerjali pri trženju, prodaji, računovodstvu ter vzpostavitvi nove pivovarne. Pomagajo nam tudi pri vzpostavitvi novih prostorov,“ je povedal Toni Tekavec.


Sodelovanje inkubatorja

Povezovanje z zunanjimi strokovnjaki

Iskanje poslovnih prostorov

Mednarodna promocija

Postopki za ustanovitev podjetja

Povezovanje s potencialnimi kupci

Zaščita modela/blagovne znamke

Iskanje finančnih virov

Prijava na razpise in poročanje

Prijavite se na inkubatorjeve e-novice:

Nismo eni tistih, ki vam redno polnijo vaš inbox.
Od nas boste prejeli novice približno enkrat na dva tedna.

Podjetniški inkubator Kočevje
Novomeška cesta 16
1330 Kočevje, Slovenija

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Najdete nas tudi