Išči

Mladi so Shekali mladinski portal na Hekatonu 2022

Mladi so Shekali mesto! Pravzaprav so shekali prvi mladinski informacijski portal za mlade v Kočevju. Dve najbolj izvirni ideji smo v petek, 14. januarja, v poznih popoldanskih urah, izbrali in nagradili!

Kar 8 različnih ekip so s svojimi mentorji sodelovali (online) na HEKATONU za mlade, pri oblikovanju idej za mladinski portal. Resnično smo navdušeni nad izvirnostjo idej in prejeli smo bolj "jasno" sliko o tem, kaj si mladi pravzaprav želijo.


Zmagovalni ekipi sta iz OŠ Stara Cerkev in OŠ Ob Rinži. Predstavili sta najbolj dodelano in smiselno celoto ideje o portalu ter celo razmišljali v naprej - kako se povezovati še izven Kočevja. 
Posameznike iz vseh ekip smo lepo povabili k sodelovanju, saj to je bil le prvi korak. Poleg njih ste vabljeni tudi vsi vi, dragi sledilci (ali vaši otroci), da se pridružite oblikovanju prvega mladinskega portala v Kočevju, kjer bodo mladi našli vse kar potrebujejo na enem mestu. Prav tako bo to točka, kjer jih "najdejo" starejši, podjetja, študentje in ostali javni zavodi, društva itd. Skratka, pomembna spletna točka za celo Kočevje! 

Facebook objava
Oglasite se na inkubatorju ali nam pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. 

Prijavite se na inkubatorjeve e-novice:

Nismo eni tistih, ki vam redno polnijo vaš inbox.
Od nas boste prejeli novice približno enkrat na dva tedna.

Podjetniški inkubator Kočevje
Trata XIV 6a
1330 Kočevje, Slovenija

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Najdete nas tudi