Išči

Prihaja ZLATA ŠAPA 2022

ZlataSapa spletna novica1 1000x300

 

Prihaja... ZLATA ŠAPA 2022! V decembru smo izbrali 3 najbolj perspektivna mlada podjetja in podjetniške ideje, ki so prejele nagrade. Sedaj jih čaka še veliko dela. Kot tudi nas, saj že najavljamo nov nagradni natečaj ZLATA ŠAPA 2022.

V decembru ste sledilci naše Facebook strani aktivno sodelovali in nam pripomogli pri izbiri najboljših idej, zato vas tudi danes vabimo, da nam pomagate! Na naši FB strani (povezava do objave TUKAJ) lahko v komentar zapišete ali označite koga, ki bi ga predlagali, da se letos vpiše v nagradni natečaj ZLATA ŠAPA 2022! 


Izbor perspektivnih mladih podjetij in poslovnih idej v Občini Kočevje bo tokrat potekal v daljšem časovnem obdobju. Od marca do septembra 2022 bo potekalo nekako takole:


✅ Prijave odpremo v kratkem (spremljajte nas)
✅ Od marca do avgusta bomo izvedli kar 16 uporabnih podjetniških delavnic (Inkubatorjev 4x4) po štirih modulih
✅ V septembru pa se poleg nastopa pred komisijo, kjer bo potekal prvi izbor, izvede tudi dogodek v živo - podelitev nagrad (če bo le mogoče) - tokrat v "velikem slogu" 

Naj prišepnemo, da bomo imeli DVE kategoriji, v prvo spadajo potencialni podjetniki in startupi, v drugo pa hitro-rastoča podjetja.

Delavnice niso obvezne, so pa zelo priporočljive (vsaj tako pravijo pretekli udeleženci natečaja v letu 2021).

Torej, dragi prijatelji, pomagajte nam, da letos ZLATA ŠAPA pripelje še več perspektivnih, inovativnih in na splošno dobrih lokalnih podjetniških idej 👉 povejte naprej, označite prijatelje ali pa se kar sami "najavite", da boste sodelovali 👉 v komentar pod OBJAVO.

Spremljajte nas, vsak teden bomo objavili kaj novega.

 

Aktivnosti v okviru operacije SIO-KOCEVJE-2020-2022 sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.


Oglasite se na inkubatorju na neobvezujoči kavi ali nam pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. 

Prijavite se na inkubatorjeve e-novice:

Nismo eni tistih, ki vam redno polnijo vaš inbox.
Od nas boste prejeli novice približno enkrat na dva tedna.

Podjetniški inkubator Kočevje
Novomeška cesta 16
1330 Kočevje, Slovenija

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Najdete nas tudi