Išči

od 1. do 5. julija 2019 - K3 Kočevski kamp kreativnosti

od ponedeljka do petka, od 8h do 18h
Podjetniški inkubator Kočevje med letošnjimi poletnimi počitnicami vabi na nepozabno in precej drugačno preživljanje prostega časa za mlade od 10. oz. 12. leta dalje. Od ponedeljka do petka bodo otroci do poznih popoldanskih ur ustvarjali in se zabavali v prostorih Podjetniškega inkubatorja in Gimnazije Kočevje.

Število na vsaki od šestih kreativnih skupin je omejeno. Raziščite jih tukaj

Navdušujemo mlade za ustvarjalno prihodnost

Celodnevne aktivnosti bodo potekale z vrhunskimi mentorji in spodbujanjem sodelovanja med različnimi ekipami. V petih dneh se bodo tako otroci lahko naučili marsikatere stvari, za katere med šolskim letom nimajo časa ali pa nimajo osebe, ki bi jim to znala pokazati. Tako bodo lahko osvojili različna znanja:

  • 3D modeliranje in 3D tiskanje
  • 2D laserski razrez in graviranje
  • Robotkanje ( KUBO, LEGO WeDo 2.0, Mindstorms )
  • Video produkcija (snemanje filmov z različnimi kamerami, montaža filma)
  • Programiranje v Scratchu in ustvarjanje projektov z Makey Makey

3D ikona2D ikonaLegowedo ikonaMindstorms ikonaVideo ikonaProgramiranje ikona
(klikni na zgornje ikone za več informacij o posameznem sklopu aktivnosti)

Skozi zanimive in poučne delavnice se bodo otroci lahko naučili, kako na laserski stroj zgravirati napis ali izrezati obesek po svojih željah. Preizkusili bodo 3D printer ter nanj sprintali obesek, stojalo za telefon, zvočnik ali kaj drugega. Ljubitelji videa se bodo lahko naučili, kako posneti film s kamero GoPro ali 360° kamero in uporabiti za VR. Potekala bo tudi delavnica, kjer bo mentor mladim prikazal, kako animirati s pomočjo posebne obleke, ki zazna vsak tvoj gib. Mladi računalniški navdušenci pa se bodo med drugim lahko naučili tudi osnov postavljanja spletnih strani ter programiranja robotov.

In nič bat, poleg učenja zanimivih stvari s kreativnimi, zabavnimi in mladimi mentorji, bo ostalo še veliko časa za zabavo in druženje. Med delavnicami bomo skupaj skočili do Kočevskega jezera in si ohladili ogrete glave, imeli bomo druženja v Camp Jezero Kočevsko, kjer si bodo različne skupine med seboj izmenjavale dotedanja pridobljena znanja ter lahko skupaj “pogruntale” še kakšen nov projekt, …

Vse to in še mnogo več se bo dogajalo na letošnjem počitniškem tednu K3, in sicer od 1. do 5. julija 2019, dnevno od 8. do 17. oz. 18. ure. Dolgčas ne bo, prenaporno pa tudi ne.

S prijavnino, ki znaša 61 eur (z ddv), bomo na Podjetniškem inkubatorju Kočevje poskrbeli še za vso hrano in pijačo - malice, kosila, še eno malico in vse malice vmes �. Pa tudi majico ;-)

Prijavi se in ustvarjaj. Zabavno bo!

Dodatne informacije:

Adem Ibrahimovič, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. , 031 522 379
Jernej Kalan, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. , 040 567 785

 

Prijavite se na inkubatorjeve e-novice:

Nismo eni tistih, ki vam redno polnijo vaš inbox.
Od nas boste prejeli novice približno enkrat na dva tedna.

Podjetniški inkubator Kočevje
Trata XIV 6a
1330 Kočevje, Slovenija

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Najdete nas tudi