Išči

9. in 11.7.2019 - Kako si postaviti spletno stran brez znanja progrmairanja

torek in četrtek (9. in 11. julij 2019) od 10h do 13h
Podjetniški inkubator Kočevje (Trata XIV 6a, 1330 Kočevje)

Danes so orodja za postavitev spletnih strani postala tako uporabniku prijazna, da za postavitev lepe spletne strani ne potrebujete znanja programiranja. V dveh dneh se boste na inkubatorju lahko naučili, kako zasnovati, načrtovati in izdelati spletno stran s profesionalnim izgledom.

Prijavite se TUKAJ na to brezplačno delavnico

Na prvi delavnici boste izvedeli vse o zasnovi in strukturi spletne strani ter kako pomembna so kratka sporočila. Spoznali boste pomen prve strani kot sinteze informacij (FrontPage). Velik poudarek bo na praktičnem delu na vašem projektu, tako da boste na koncu prve delavnice že oblikovali tekste in izbrali fotografije za spletno stran.

Na drugi delavnici boste postavili svojo lastno spletno stran na strežniku, na katerem bomo namestili Joomla CMS. Naučili se bomo razumevati strukture spletnih strani, kreirali vsebino za spletno stran (članke) ter nadgradili spletno stran z moduli, če bo to potrebno. Na spletno stran bomo vnesli predpripravljeno vsebino, ki jo boste prinesli s sabo ter določili ključna sporočila za vašo spletno stran.

Vabljeni, da se udeležite delavnice. Prijavite se lahko tukaj


Dodatne informacija: Andrej Mladenovič, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. 041 352 935

SIO 2016 2017 glava trans financerji

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija SIO-Podjetniski-inkubator-Kocevje-2018-19 se izvaja v okviru »Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020«, prednostne osi: »3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast«.

 

Prijavite se na inkubatorjeve e-novice:

Nismo eni tistih, ki vam redno polnijo vaš inbox.
Od nas boste prejeli novice približno enkrat na dva tedna.

Podjetniški inkubator Kočevje
Trata XIV 6a
1330 Kočevje, Slovenija

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Najdete nas tudi