Išči

Objavljena je serija poletnih podjetniških delavnic na inkubatorju

Poletje je čas, ko se večina od nas odpravi na zaslužen dopust, da si napolni baterije in se sprosti. A hkrati je to tudi odličen čas za razmislek o svojih ciljih in napredku ter pridobivanje novih znanj. Morda vam lahko pomagamo s serijo poletnih podjetniških delavnicah, ki vam jih na kratko predstavljamo spodaj.

Podjetniški inkubator Kočevje se zaveda pomena nenehnega izobraževanja in razvoja, zato vam predstavljamo serijo poletnih podjetniških delavnic, ki vam bodo pomagale izpopolniti vaše poslovne veščine in dvigniti vaše podjetje na višjo raven.

Dopust je čas za premislek. Kako dobro ste zadovoljni s svojim poslovanjem? Ste na pravi poti ali bi morda lahko kaj spremenili, da bi dosegli še boljše rezultate? Poletne podjetniške delavnice vam nudijo odgovore na ta vprašanja. Omogočile vam bodo, da se ustavite, ozrete okoli sebe in razmislite o svojem poslovnem potencialu. Kajti tudi najuspešnejši podjetniki se zavedajo, da je nenehno učenje ključno za uspeh.

Serija delavnic zajema različne teme, ki so ključne za uspešno podjetniško pot. Ena izmed njih je kalkulacija cene. Mnogi podjetniki se spopadajo s težavo, kako pravilno določiti ceno svojih izdelkov ali storitev, da bi dosegli optimalno ravnovesje med konkurenčnostjo in donosnostjo. Na delavnici boste pridobili vpogled v različne pristope in strategije ter se naučili izračunati ceno, ki bo odražala vrednost vašega izdelka.

Druga delavnica bo namenjena poslovnemu modelu. Poslovni model je temelj vsakega podjetja, saj določa, kako podjetje ustvarja vrednost, pridobiva stranke in generira prihodke. Na delavnici boste spoznali različne poslovne modele in se naučili, kako izbrati ali prilagoditi model, ki bo najbolj učinkovit za vaše podjetje.

V svetu digitalnega marketinga je influencer marketing postal vse pomembnejši promocijski kanal. Gre za sodelovanje z vplivnimi osebami, ki imajo veliko sledilcev na družbenih omrežjih, in ki lahko pomembno vplivajo na nakupne odločitve potrošnikov. Na delavnici boste spoznali, kako pristopiti k influencerjem, kako zgraditi uspešno sodelovanje in povečati prepoznavnost vaše blagovne znamke.

Posebna delavnica je namenjena t.i. pitchanju, kar je umetnost predstavitve vašega podjetja ali ideje v omejenem času. To je še posebej pomembno za tiste, ki se nameravajo prijaviti na natečaj ZLATA ŠAPA 2023. Na delavnici boste izpopolnili svoje veščine javnega nastopanja, naučili se boste, kako jasno predstaviti svojo idejo in prepričati poslušalce.

Prijave na delavnice so že odprte, zato ne odlašajte in si zagotovite svoje mesto. Poleg pridobivanja novih znanj boste na delavnicah spoznali tudi druge podjetnike, ki imajo podobne cilje in težave. Izmenjava izkušenj in mreženje sta ključnega pomena za rast in razvoj vsakega podjetja.

Podjetniški inkubator Kočevje verjame v vaš potencial in je tu, da vam pomaga na vaši podjetniški poti. Zato vas vabimo, da se nam pridružite na poletnih podjetniških delavnicah in skupaj dvignemo vaše podjetje na višjo raven uspeha.

Povezava do prijav: https://kariera.kocevje.si/znanje

Lepe poletne dni vam želi ekipa Podjetniškega inkubatorja Kočevje.

 

Da kakšnega podobnega dogodka/novice ali podjetniških delavnic ne izpustite, nas spremljajte na naši Facebook strani

 

Prijavite se na inkubatorjeve e-novice:

Nismo eni tistih, ki vam redno polnijo vaš inbox.
Od nas boste prejeli novice približno enkrat na dva tedna.

Podjetniški inkubator Kočevje
Novomeška cesta 16
1330 Kočevje, Slovenija

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Najdete nas tudi