Išči

Dnevi odprtih vrat na 13 kočevskih podjetjih

Karierna jesen v Kočevju se nadaljuje. V preteklem tednu so učenci 8. razredov petih Osnovnih šol in SPI programa mizar v sklopu Dnevov odprtih vrat obiskali kočevska podjetja.

Učence 8. razredov 5 OŠ in dijake SPI programa mizar smo popeljali po proizvodnih prostorih kočevskih podjetij. Kar 13 podjetij je na široko odprlo vrata in spregovorilo o potencialnih poklicnih profilih za mlade. Mladi so iz prve roke spoznali, kakšno je delovno okolje v podjetju, postopek dela in politika zaposlovanja. Vrata so na široko v prihodnosti odprta tehničnim poklicnim profilom, kot so strojniki, elektrotehniki, upravljalci CNC strojev, varilci, kemijski tehniki in razvojni inženirji. Veliko teh poklicev pa opravljajo tudi ženske. Preverjeno.

20210915 121051

Če ste še v dvomih, kam se usmeriti, se obrnite na točko VšečKAM in GREM - Karierni center za mlade. Deluje v Kočevju, lokacija Ljudska Univerza Kočevje.

 
VšečKAM in GREM - Karierni center za mlade je brezplačen, saj je financiran iz sredstev MDDSZ in ESS.
Naslednji dogodek, v sklopu Karierne jeseni pa bo Karierni sejem, ki je odlična priložnost tako za mlade, kot malce starejše. Se že veselimo.
 
Za več podobnih vsebin sledite naši Facebook strani ali facebook strani Ljudske univerze Kočevje ter Kariernega centra za mlade.

Prijavite se na inkubatorjeve e-novice:

Nismo eni tistih, ki vam redno polnijo vaš inbox.
Od nas boste prejeli novice približno enkrat na dva tedna.

Podjetniški inkubator Kočevje
Trata XIV 6a
1330 Kočevje, Slovenija

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Najdete nas tudi