Išči

SIO srečanje vseh SIO-tov v Kočevju

V Kočevju, na Podjetniškem inkubatorju, smo gostili strokovnjake iz podpornih okolij, v katerem se nahajamo tudi mi (SIO KOČEVJE 2020-22). Srečanje je potekalo v obliki delavnice, namenjene povezovanju investitorjev in startup podjetjem.

Glavni organizator, SPIRIT Slovenija, javna agencija, nam je vsem omogočil, da se pobližje spoznamo s procesom priprave podjetnika na investicijo, s povezovanjem podjetnika s poslovnimi angeli in skladi tveganega kapitala. Na ta način bo vsem SIO svetovalcem po Sloveniji mnogo lažje omogočati podjetnikom, da pridejo do pre-potrebnega kapitala, ko enostavno druge rešitve ni. Še vedno pa je najpomembnejše, da podjetnik (startup) predvsem ustvarja prihodke. Brez tega zanimanja pri investitorju ni.
 
Po koncu delavnice so si gostje še ogledali prostore novega inkubatorja in obiskali tudi "sosednjo" tovarno robotov YASKAWA.

 

Posnetek zaslona 2021 10 15 143851
 
Veseli nas, da smo si lahko izmenjali izkušnje, odkrili nove pristope in se tudi v živo pobližje spoznali. Do naslednjič.
 
Cilj projekta SIO KOČEVJE 2020-22 je spodbuditi zagon, rast in razvoj inovativnih podjetij s potencialom hitre rasti. Povečati želimo njihovo inovacijsko aktivnost, mednarodno konkurenčnost in internacionalizacijo. V okviru projekta izvajamo različne aktivnosti, ki jih sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.
 

Več o projektu SIO KOČEVJE 2020-22 si preberite TUKAJ ali nas sledite na Facebook strani.

Prijavite se na inkubatorjeve e-novice:

Nismo eni tistih, ki vam redno polnijo vaš inbox.
Od nas boste prejeli novice približno enkrat na dva tedna.

Podjetniški inkubator Kočevje
Trata XIV 6a
1330 Kočevje, Slovenija

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Najdete nas tudi