Javni natečaj za izbor »Najboljše uporabe KUBO programa v razredu«

 

Podjetniški inkubator Kočevje vse kreativne in inovativne učitelje poziva k oddaji predlogov za sodelovanje na javnem natečaju za izbor najboljše uporabe KUBO programa v razredu.

Na natečaju lahko sodelujejo vsi učitelji razrednega pouka, strokovni delavci in ostali mentorji, ki želijo izpostaviti svoje moderne pristope k poučevanju in razvoju učnih vsebin s pomočjo KUBO programa.

Vsi predlogi, ki bodo po kriteriju ocenjevanja presegli prag 18 točk, bodo prejeli priznanje in naziv »Super projekt«, dodatno pa tudi javno izpostavitev projekta na spletnih straneh organizatorja natečaja in njegovih partnerjev. Najboljši trije pa bodo prejeli tudi uporabne nagrade, ki bodo podeljene na eduTech konferenci, 22. 3. 2023 v Športni dvorani Kočevje.

Predloge zbiramo do 13. 3. 2023.

Razpisna in prijavna dokumentacija sta dostopni spodaj. Prosimo, da prijavitelji za izpolnjevanje uporabijo obrazce v word formatu.

 

Dokumenti, priloge:

Izbor najboljše uporabe KUBO programa v razredu - besedilo javnega natečaja

Izbor najboljše uporabe KUBO programa v razredu - kriteriji natečaja

Izbor najboljše uporabe KUBO programa v razredu - prijavna dokumentacija (PDF za branje)

Izbor najboljše uporabe KUBO programa v razredu - prijavna dokumentacija

 

Dodatna vprašanja in pomoč pri prijavi: Adem IbrahimovićTa e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., 031 522 379

Kočevje, 23. 2. 2023

 

 

Podjetniški inkubator Kočevje
Novomeška cesta 16
1330 Kočevje, Slovenija

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Najdete nas tudi