Išči

Odprte prijave na sestanke s podjetji na Kariernem sejmu 2021

Po eno-letnem predahu se vrača Karierni sejem Kočevje, ki bo potekal v petek, 19. novembra in v soboto, 20. novembra v Športni dvorani Kočevje. Lokalna podjetja še vedno investirajo in zaposlujejo, zato izkoristite priložnost za 1-na-1 vnaprej dogovorjene 10-minutne razgovore. Nudimo vam tudi individualno svetovanje pri prijavi in življenjepisu. Več informacij na kariera.kocevje.si

Sestanki na Kariernem sejmu Kočevje 2021 bodo dogovorjeni in potrjeni v naprej po sistemu 10-minutih srečanj. Od 4. novembra 2021 bodo objavljena delovna mesta, ki jih lokalna podjetja načrtujejo v bližnji prihodnosti. Na vas je, da dobro pregledate, kdo išče koga in ali ustrezate iskanim profilom zaposlitev. Ob prijavi na sestanek s podjetjem morate navesti tudi delovna mesta, za katera se zanimate. Nekaj dni pred sejmom boste prejeli dokončno potrditev terminov sestankov na podlagi vaše prijave. V Športno dvorano Kočevje pridete 15-20 minut pred napovedanim sestankom, kjer boste opravili registracijo.

Pomembno je, da se kot iskalec samozavestno in spoštljivo predstavite, hkrati pa spoznate, kaj podjetje v resnici išče. Ko odidete, morate za sabo pustiti predstavitev s kontaktnimi podatki (CV). Podjetja si bodo nanj zapisala prvi vtis, ki ste ga pustili na sejmu. In to je potem izhodišče za morebitni pravi kadrovski razgovor na sedežu podjetja. Na podlagi izkušenj preteklih treh sejmov smo spoznali, da udeleženci, ki ne pustijo na sestanku predstavitve, jih podjetja v večini primerov niti ne kontaktirajo nazaj.

Namen Kariernega sejma Kočevje ni izvesti celotnega kadrovskega razgovora, ampak vzpostaviti prvi stik in ponuditi možnost, da si v enem dnevu ustvarite prvi vtis, tako iskalci o zaposlovalcih kot tudi zaposlovalci o iskalcih.

4. novembra 2021 se bo odprl prijavni obrazec. Ob prijavi boste za vsako podjetje navedli, za katera delovna mesta se zanimate, nato pa bomo s podjetji uskladili, s koliko in za katere zaposlitve bi se želeli dogovoriti za sestanek na sejmu. Število sestankov, ki jih lahko podjetje izvede, je zaradi časovnega okvira enega dne, omejeno. Zato se lahko tudi zgodi, da kakšnega od želenih sestankov ne boste dobili potrjenega. A poskušali bomo zagotoviti, da bo to bolj izjema.

Vse potrebne informacije, potek sestankov, odprta delovna mesta, individualno pomoč in pred-pripravo ter prijavo na sestanke najdete na spletni strani https://kariera.kocevje.si/.

Prijavite se na inkubatorjeve e-novice:

Nismo eni tistih, ki vam redno polnijo vaš inbox.
Od nas boste prejeli novice približno enkrat na dva tedna.

Podjetniški inkubator Kočevje
Trata XIV 6a
1330 Kočevje, Slovenija

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Najdete nas tudi