Išči

11.6.2019 - Kako uspešno nastopiti na sejmu in sofinaciranje sejemskega nastopa

torek, 11. junij 2019, od 10h do 13h
Podjetniški inkubator Kočevje (Trata XIV 6a, Kočevje)

Udeležba podjetja na mednarodnih sejmih ni samo dobrodošla, ampak tudi pomembna. Poleg razpoznavnosti svojega podjetja, na sejmih dobite tudi veliko koristnih informacij za svoje nadaljnje delo. Vabljeni na delavnico z Ivanko Šenk Ileršič, kjer boste skupaj spoznavali aktivnosti, ki jih mora podjetje uspešno opraviti za dober nastop na sejmu.

Na delavnici boste izvedeli, zakaj sploh je pomembno predstavljati svoja podjetja na sejmih. Seznanili se boste z vrstami in posebnostmi posameznih sejmov ter kako se odločiti, kateri sejem je najboljši za vas. Pred vsakim sejmom se je potrebno dobro pripraviti in izdelati terminski plan za vse aktivnosti. S predavateljico se boste dotaknili tudi oblik razstavnih prostorov, aktivnosti podjetja na samem sejmu ter po končanem sejmu. Ob vsem tem ne smemo pozabiti na stroške in vrste stroškov ob realizaciji tovrstnih aktivnosti. Spoznali boste, kako na najboljši način planirati stroške ter možnosti izračunov.

Predavateljica: Ivanka Šenk Ileršič, magistrica ekonomskih znanosti s področja mednarodnega marketinga, ima dolgoletne izkušnje na vodstvenih in vodilnih mestih na področju internacionalizacije podjetij ter trženju in prodaji njihovih izdelkov na tujih trgih. V podjetjih, kjer je bila zaposlena je zgradila in organizirala celotno prodajno mrežo na trgih Avstrije, Nemčije, Švice in Italije. Njena velika prednost je znanje tujih jezikov, brez katerega bi bilo delo na tujih trgih praktično nemogoče. V zadnjih letih je sodelovala z različnimi slovenskimi podjetji na področju svetovanja pri vstopanju na tuje trge, iskanju novih poslovnih partnerjev (kupcev), raziskavi trga, operativni izvedbi (formalno-pravni del) izvoznega poslovanja (naročanje, pogodbe, sejmi, reklamacijski postopek itd.). Ima izkušnje pri nastopanju na najpomembnejših mednarodnih sejmih v Evropi, pripravi in šolanju osebja za nastop na sejmih, pripravi vabil za obstoječe in potencialne kupce, spremljanju in vodenju razgovorov s kupci na sejmih, organizacijo posejemskih aktivnosti idr. Je višješolska predavateljica za predmete Mednarodno poslovanje, Trženje in Prodaja ter avtorica učbenikov s tega področja. Izdala je tudi obsežno knjigo - priročnik Mednarodno poslovanje.

Dodatne informacije: Andrej Mladenovič, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. 041 352 935

SIO 2016 2017 glava trans financerji

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija SIO-Podjetniski-inkubator-Kocevje-2018-19 se izvaja v okviru »Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020«, prednostne osi: »3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast«.

Prijavite se na inkubatorjeve e-novice:

Nismo eni tistih, ki vam redno polnijo vaš inbox.
Od nas boste prejeli novice približno enkrat na dva tedna.

Podjetniški inkubator Kočevje
Trata XIV 6a
1330 Kočevje, Slovenija

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Najdete nas tudi