Išči

17. 9. 2019 - Oddaja zahtevkov za poročanje razpisov v sistemu e-Ma

torek, 17. september 2019,  od 11h do 14h
Podjetniški inkubator Kočevje (Trata XIV 6a, 1330 Kočevje)

Delavnica je namenjena vsem upravičencem in prejemnikom EU sredstev, ki skozi sistem eMa uveljavljajo zahtevke. Naučili se boste različne trike, kako si olajšate oddajo zahtevkov in kako postane to opravilo preprosto.

Prijavite se na delavnico TUKAJ

 Pred časom je stopil v uporabo nov informacijski sistem eMa, ki omogoča vse funkcionalnosti, ki jih zahteva Evropska unija. Sistem omogoča črpanje Evropskih sredstev in je namenjen uporabnikom za uveljavljanje zahtevkov. Prehod na sistem eMa je številnim upravičencem povzročal veliko težav in skrbi. Na delavnici vam bomo predstavili kako uporabljati sistem eMa in kaj vam sistem dopušča. Prejeli boste praktične nasvete, kako si olajšati oddajo zahtevkov in kako pravilno oddati zahtevek, da boste čim prej prejeli finančna sredstva na svoj račun. Dobro načrtovanje in poznavanje sistema eMa vas loči od tega, ali boste oddajali zahtevek nekaj ur, ali pa boste preživeli dneve za računalnikom in pridobili sive lase. Delavnica je namenjena vsem, ki ste se oziroma se boste prijavili na EU sredstva in se boste srečali s sistemom slej ali prej.

 

Predavatelj: Andrej Mladenovič je zaposlen na Podjetniškem inkubatorju Kočevje. Vodil ali sodeloval je pri številnih projektih. Bil je med prvimi uporabniki eMa sistema in ga uporablja od samega začetka. Skozi projekte se je naučili številne "trike", kako pripraviti zahtevke in si olajšati pravilno oddajo.

Dodatne informacije: Andrej MladenovičTa e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., 041 352 935

Prijava na delavnico TUKAJ

Logotipi SIO

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija SIO-Podjetniski-inkubator-Kocevje-2018-19 se izvaja v okviru »Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020«, prednostne osi: »3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast«.

Prijavite se na inkubatorjeve e-novice:

Nismo eni tistih, ki vam redno polnijo vaš inbox.
Od nas boste prejeli novice približno enkrat na dva tedna.

Podjetniški inkubator Kočevje
Trata XIV 6a
1330 Kočevje, Slovenija

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Najdete nas tudi