Pomoč pri prijavi na razpise

Mnoga podjetja si želijo za svoje delovanje pridobiti tudi ugodne finančne vire, ki jih kot podporo večji konkurenčnosti podjetnikov nameni država, Evropa, občine ...

Da podjetje pridobi tovrstne vire financiranja, mora izpolnjevati določene smernice, zakonitosti in izpolnjevati zahteve posameznega razpisa. V Podjetniškem inkubatorju Kočevje ugotavljamo, da med te zakonitosti sodijo tudi operativni napotki, ki se nanašajo na posamičen razpis. Zato smo za vas pripravili redno, spletno obveščanje o trenutnih odprtih razpisih ter novice, ki se nanašajo na razpise.

Prav tako vam nudimo svetovanje, kjer vam pomagamo pri razumevanju vsebine razpisne dokumentacije, razvijanju strateške usmeritve ter načrtno pridobivanje finančnih virov iz javnih sredstev. Za uresničevanje vaših poslovnih ciljev poiščemo najbolj primeren vir financiranja in poskrbimo, da boste o tem še pravočasno obveščeni.

Dogovorite se lahko pri enem izmedu podjetniških svetovalcev za individualno svetovanje, kjer vam bomo poskusili odgovoriti na vsa odprta vprašanja. Za vsakega podjetnika je koristno, da se o projektu pogovori z osebo, ki ni vključena v pripravo in razvijanje projekta, saj ta premore pogled »od zunaj«.

Individualno svetovanje vsebuje:

  • pogovor o projektu
  • vsebinski pregled prijave, pomoč pri elektronski prijavi ter pomoč pri skladnosti projekta z namenom in cilji razpisa
  • pomoč pri razvoju projektne ideje
  • predstavitev razpisa

Za redno obveščanje o razpisih se prijavite na naše novice (obrazec najdete na desni strani). Storitev je brezplačna.

Natisni