Poziv za oddajo poslovnega prostora (pisarna št. 3)

Kočevje, 19.4.2019
Podjetniški inkubator Kočevje objavlja poziv za oddajo poslovnega prostora v velikosti 14,20 m2 (pisarna št. 3). Za dodatne informacije o možnosti najema se prosim obrnite na g. Jerneja Kalan, jernej@inkubator-kocevje.si . Prednost za najem prostora imajo podjetja, ki so inkubirana oziroma so oddala vlogo za inkubacijo.

(Pred)inkubiraj se!

Uporaba poslovnih prostorov, pomoč pri prijavi na razpise, svetovanje pri razvoju poslovnega modela, nastop na trgu, povezovanje navzven, podjetniška izobraževanja in uporaba storitev inkubatorja so nekateri od razlogov, zakaj se kot mlado podjetje odločiti za vstop v inkubator. Član inkubatorja ne pomeni, da morate imeti svoje poslovne prostore v zgradbi inkubatorja. Danes se lahko organizirate na način, da je vaša pisarna lahko kjerkoli.

V Podjetniškem inkubatorju Kočevje imamo dve možnosti za članstvo v inkubatorju, na podlagi katerega vam lahko nudimo storitve in ostalo pomoč. Pridobite lahko status inkubiranca ali status predinkubiranca.

Inkubiranec je podjetje oziroma druga pravno-organizacijska oblika subjekta, ki se vključuje v Podjetniški inkubator Kočevje. Inkubirano podjetje naj bi delovalu v prostorih podjetniškega inkubatorja. Takemu podjetju se nudi ugodna najemnina, pomoč pri izdelavi poslovnih načrtov, pomoč pri vzpostavitvi organizacije podjetja ter ostale storitve, ki jih podjetje potrebuje in jih je inkubator zmožen zagotoviti.

Predinkubiranec pa je lahko podjetje, fizična oseba ali skupina fizičnih oseb, ki razvija svojo poslovno idejo ali je v začetni fazi testiranja te ideje na trgu ali pa je obstoječe podjetje, ki uvaja na trg povsem nov izdelek ali storitev. Predinkubiranci lahko pridobijo pomoč z različnimi storitvami podjetniškega inkubatorja in ugodnosti, ki jih ta lahko ponudi.

 

Natisni