Natečaj za podporo uresničitvi vaše ideje v Kočevju z nagrado 2.500 EUR

Želite uresničiti poslovno idejo v povezavi z gozdom, lesom ali lokalno samooskrbo? Odprt je javni natečaj za Najboljšo podjetniško idejo v Občini Kočevje za leto 2016, kjer lahko - v kolikor bo vaša poslovna ideja ena izmed dveh najboljših - prejmete vsaj 2.500 EUR za njeno uresničitev. V času natečaja potekajo na Podjetniškem inkubatorju Kočevje zanimiva predavanja in delavnice, ki vam bodo v pomoč pri pripravi in modeliranju poslovne ideje. Rok: 3.11.2016

 

Do 3.11. je odprt javni natečaj za Najboljšo podjetniško idejo v občini Kočevje za leto 2016. Novost letošnjega natečaja je, da se povezuje s Startup vikendom Kočevje, ki bo potekal od 11. do 13. novembra 2016 v okviru Festivala lesa. Nagrajeni bosta dve najvišje ocenjeni podjetniški ideji, nagrade pa bodo realizirane po vavčerskem sistemu – za storitve za uresničitev nagrajenih podjetniških idej, vsaka v vrednosti 2.500,00 EUR neto.

Besedilo natečaja (.pdf)

Prijavni obrazec (.doc)

Leto 2016 prinaša tudi druge novosti, saj smo javni natečaj za Najboljšo podjetniško idejo obrnili na glavo in ga spremenili. Cilj natečaja je, da se najboljše poslovne ideje uresničijo in postanejo uspešna podjetja, izdelki ali storitve. Podjetniški inkubator Kočevje do sedaj še ni bil tako aktivno vpleten in bo z vsemi močmi pomagal podjetnikom na svoji poslovno poti. V inkubatorju bodo vsi udeleženci našli podporno okolje, ne samo v pomenu poslovnega svetovanja in strokovne pomoči, ampak bodo imeli na voljo prototipno delavnico, co-working prostor ter znanje in izkušnje iz privatnega in javnega sektorja.

Idejo lahko prijavi kdorkoli, tudi tisti, ki ne prebiva v Kočevju. Bo pa potrebno nagrajene poslovne ideje realizirati pod mentorstvom Podjetniškeg ainkubatorja Kočevje Kočevje. Zaželeno je, da se ideja navezuje na tematike: gozd, les, lokalna samooskrba. Kočevje velja za idealno okolje v katerem se lahko podjetniške ideje na omenjene tematike uresničijo in realizirajo, saj ponuja podjetnikom bogate naravne danost. Kočevje se nahaja tudi v območju Pokolpja, kar pomeni da imajo nova in zrela podjetja izredne finančne ugodnosti in priložnosti pri nepovratnih sredstvih, povračilu prispevkov delodajalcem, davčne olajšave za zaposlovanje in davčne olajšave za investiranje.

Javni natečaj za Najboljšo podjetniško idejo v občini Kočevje za leto 2016 ponuja vsem udeležencem edinstveno priložnost za uresničitev svoje ideje, pridobi pa tudi bogate izkušnje na področju razvoja ideje, javnega nastopa, marketinga in vseh ostalih veščin potrebnih za uspeh v poslovnem svetu. "

Natisni