15.5.2019 - InstaCoach: vse kar rabite vedeti o Instagramu

sreda, 15. maj 2019 od 12h do 15h
Podjetniški inkubator Kočevje (Trata XIV 6a, Kočevje)

4 nasveti, ki bi jih moral poznati vsak, preden se resno loti uporabe Instagrama.
Kako postaviti profil, na katerem bodo uporabniki ostali?
Kaj je dobra vsebina in kako jo ustvariti?
Tehnike za pridobivanje novih sledilce?
Majhni triki in nasveti za velike spremembe.

V praktičnem delu vam bodo na voljo 4 trenutno najbolj popularne tematike na Instagramu, med katerimi boste vi izbrali tisto, ki jo želite podrobneje osvojiti. Skupaj si jo bomo pogledali na vaših konkretnih primerih.

Se sprašujete kako lahko Instagram pomaga vaši poslovni ideji? Bi radi povečali število sledilcev in s tem pridobili nove potenciale stranke? Osvojeno znanje na delavnici vam bo omogočilo, da svoj Instagram dvignete na višji nivo. Spoznali boste Instagram iz druge perspektive in se naučili izkoristiti njegove potenciale. Začnite danes, aktivirajte svoje sledilce in izboljašjte prepoznavnost vašega branda.

Delavnica je namenjena vsakemu, ki se srečuje z vprašanji in dilemami v zvezi z Instagramom, vsakemu, ki želi svoje sledilce spremeniti v stranke, pridobiti boljšo prepoznavnost za svojo poslovno idejo in spremeniti Instagram v marketinško orodje. Primerna tako za posazmenike kot tudi samostojne podjetnike.

Predavateljica: Tina Dobovšek že nekaj let svoj čas in energijo posveča trenutno najpomembnejšemu družbenemu omrežju, Instagram. Spremlja in preučuje vsako posodobitev algoritma v ozadju njegovega delovanja, odkriva nove trike in načrtuje različne strategije za pot do uspeha. Kot sama pravi "Instagram je zame kot igra. Na vsakem nivoju, ki ga dosežeš, pridobiš nove sledilce in se naučiš nekaj novega." Vsega, kar zna, se je naučila in preizkusila sama, ter pri tem ljubiteljsko zgradila profil z več kot 160 tisoč aktivnimi sledilci, ki prinaša reden prihodek, ter pomagala do boljše prepoznavnosti več domačim in tujim blogerjem ter podjetjem.

 

Dodatne informacije: Andrej Mladenovič, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. 041 352 935

SIO 2016 2017 glava trans financerji

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija SIO-Podjetniski-inkubator-Kocevje-2018-19 se izvaja v okviru »Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020«, prednostne osi: »3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast«.

Natisni