8.5.2019 - Kako slabi tekstopisci pišemo odlična prodajna besedila?

sreda, 8.5.2019 od 12h do 15h
Podjetniški inkubator Kočevje (Trata XIV 6a, Kočevje)

Pred petimi leti sem ure in ure ždel pred zaslonom in na vse moči napenjal svoje možgane. Moral sem pripraviti besedilo, ki predstavi izdelek in hkrati prepriča bralca, da ga kupi. Moje misli pa so bile čisto prazne. Vsak stavek se mi je zdel preveč "prodajen". Čeprav sem na spletu večkrat prepoznal dobra besedila, enostavno nisem vedel, kako začeti.

Zdelo se mi je, da bi moral biti genij, da bi lahko nekaj dobro prodal, da so vsi vrhunski tekstopisci izjemni kreativci. Čas in ogromno pisanja pri Popolni Postavi pa mi je pokazalo, kako zelo sem se motil. Kreativnost je le mikroskopski delček dobrih besedil. Vsaj 80 % je razumevanje tehnike in raziskovanje. Ko to razumeš, lahko pišeš dobra besedila za spletne strani, brošure, prodajna pisma, oglase, emaile itd. Tvoja besedila pa očarajo bralce in jih vodijo do konverzije. To pa ne pomeni, da moraš za vsako besedilo zapraviti ogromno časa ... Ko poenotiš tehnike pisanja, hitreje sestavljaš besedilo v svojih mislih, kot tipkaš po tipkovnici. In ravno to, te nameravam naučiti na delavnici prodajnega pisanja.

Torej ...
Kaj lahko pričakuješ iz te delavnice?
Kar veliko!

Pogledala si bova, kaj je “Velika Marketinška Ideja” in kaj je pravilo 6 promocijskih idej.
Potem se bova pogovorila o konceptu priložnosti, ki je predpogoj dobrih tekstov.
Pokazal ti bom, kaj so orožja vpliva in kako etično manipulirati s svojimi bralci.
Po tem uvodu bova skočila v strukturo besedil in si pogledala, kako zgrabiti pozornost v uvodu in kako urediti tok besedila, ki pelje bralca do nakupa.
Pogledala si bova tudi kako dokažeš, da je tvoj izdelek/storitev res top izbira, kaj so vsa "strinjanja", skozi katera moraš peljati bralca.

Na koncu pa se bova pogovorila še o tem, kako strukturirati ponudbo in upravičiti ceno. Seveda pa si bom vzel tudi nekaj časa za vsa tvoja vprašanja.

V delavnici ti bom brez dlake na jeziku razkril vse skrivnosti pisanja, ki jih uporabljam vsak dan pri direktni prodaji.

Dodatne informacije: Andrej Mladenovič, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. 041 352 935

SIO 2016 2017 glava trans financerji

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija SIO-Podjetniski-inkubator-Kocevje-2018-19 se izvaja v okviru »Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020«, prednostne osi: »3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast«.

Natisni