25.4.2019 - Kako prodati storitve ali izdelke podjetjem (B2B)

četrtek, 25.4.2019, 12h - 15h
Podjetniški inkubator Kočevje (Trata XIV 6a, Kočevje)

Delavnica je namenjena vsem, ki razvijate, izdelujete in/ali prodajate izdelke in storitve, kjer je plačnik podjetje (B2B) oziroma gre za večje nakupe (npr. preko agentov, distributerjev) in gradite dolgoročnejše odnose. Na podlagi primerov dobrih in slabih praks boste spoznali osnove, učinkovite načine in tudi kakšen namig glede B2B prodaje, ki jih boste lahko takoj uporabili v praksi.

PRIJAVA


Predavatelj: dr. Blaž Zupan je podjetnik, podjetniški trener, docent na katedri za podjetništvo ljubljanske ekonomske fakultete. Raziskuje, poučuje in živi podjetnost in podjetništvo. V osnovnih in srednjih šolah, na fakultetah, v podjetjih in v startup ekosistemu je vodil stotine delavnic, namenjenih spodbujanju podjetništva. Razvil je šest podjetniških projektov, doma in v tujini.

Dodatne informacije: Andrej Mladenovič, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. 041 352 935

SIO 2016 2017 glava trans financerji

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija SIO-Podjetniski-inkubator-Kocevje-2018-19 se izvaja v okviru »Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020«, prednostne osi: »3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast«.

Natisni