11.4.2019 - Kako prodajati na platformi Etsy

četrtek, 11. april 2019 , 11h-14h
Podjetniški inkubator Kočevje (Trata XIV 6a, Kočevje)

Pridružite se nam na predavanju, na kateri bomo spoznali, kako vzpostaviti Etsy trgovino in kakšnim pastem se moramo pri tem izogniti. Pridobljena znanja o načrtovanju, vzpostavitvi Etsy trgovine in 'Etsyjevih pravilih' vam bodo prihranila marsikatero nevšečnost, na katero boste kot začetniki prej ali slej naleteli.

Predavateljica: Predavanje bo vodila Anita Česnik Mažgon, lastnica trgovine All Little Rockstars (www.etsy.com/shop/AllLittleRockstars) ki je na Etsyju prisotna že od 2012. Anita je ustavnoviteljica FB skupine "Slovenski Etsy podjetniki", in "Osnove prodaje na Etsy" in na to temo tudi predava širom Slovenije.

Je slovenski trg za vaše izdelke premajhen? Ste že slišali za Etsy, pa ne veste, kje začeti? Ste morda že odprli trgovino Etsy, pa ste naleteli na težave, ki jih ne znate rešiti?

Pridružite se nam na predavanju, na katerem bomo spoznali, kako vzpostaviti Etsy trgovino in kakšnim pastem se moramo pri tem izogniti.

Dodatne informacije: Andrej Mladenovič, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

SIO 2016 2017 glava trans financerji

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija SIO-Podjetniski-inkubator-Kocevje-2018-19 se izvaja v okviru »Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020«, prednostne osi: »3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast«.

Natisni