1.4.2019 - Nika Močnik: Računovodstvo za podjetnike začetnike

ponedeljek, 1. april 2019, 12h - 15h
Podjetniški inkubator Kočevje (Trata XIV 6a, Kočevje)

Naj bom normiranec ali ne? Kdaj potrebujem računovodjo v svojem podjetju? Naučili vas bomo tudi, kako izdajati račune, kaj mora vsebovati račun, kdaj potrebujete davčno blagajno ter kje to najhitreje uredite. Pridružite se nam, in spoznajte, kaj pomeni, da ste zavezanec za DDV in s katerimi bankami je najbolje sodelovati oz. kako pridobiti najboljšo ponudbo, ki vam zmanjšuje stroške. Na delavnici boste pridobili osnovna praktična računovodska znanja, ki jih potrebujete za uspešen začetek svoje podjetniške kariere.

Predavateljica: Nika Močnik, podjetnica, ki se že vrsto let ukvarja z organizacijo dogodkov, od porok do korporativnih dogodkov, vas bo opremila z nasveti in izkušnjami, kako se kar najbolj učinkovito organizirati na začetku poslovanja, da se nato kar najmanj ukvarjamo z administracijo in se posvetimo razvoju poslovanja.

Dodatne informacije: Andrej Mladenovič, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. 041 352 935

 

SIO 2016 2017 glava trans financerji

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija SIO-Podjetniski-inkubator-Kocevje-2018-19 se izvaja v okviru »Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020«, prednostne osi: »3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast«.

Natisni