21.3.2019 - delavnica Lead generation - Kako povečati bazo kupcev

četrtek, 21. marec 2019, 13h-16h
Podjetniški inkubator Kočevje (Trata XIV 6a, Kočevje)

Igor Panjan bovodil delavnico, kako iz Slovenije pridobiti več kot 700 strank iz celega sveta na primeru lastnega podejtja. Prikazal bo, kako s sobodnimi orodji iskanja pravih ciljnih skupin na spletu hitro pridobiti kontakte skozi proces Lead generation.

Predavatelj: Igor Panjan je direktor in solastnik Datafy.it. Datafy.it nudi storitve povečanja prepoznavnosti blagovne znamke na ciljnih trgih, pa vse do pomoči pri prodaji, kjer strankam najdejo prava podjetja in ključne osebe v teh podjetjih. Datafy.it sodeluje z več kot 700 podjetji iz celega sveta, med njimi so Microsoft, Siemens, gorenje, NLB, Petrol.

Prijavi se tukaj

Informacije: Andrej Mladenovič, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. 041 352 935

SIO logotipi financerji

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija SIO-Podjetniski-inkubator-Kocevje-2018-19 se izvaja v okviru »Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020«, prednostne osi: »3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast«.

Natisni