Kul ideja Kočevske 2019 za mlade do 18 let (prijave do 5.4.2019)

KUL IDEJA KOČEVSKE 2019 (Naj podjetniška ideja Kočevske za mlade 2019) je namenjen vsem posameznikom in ekipam posameznikov, mlajšim od 18 let, ki želijo razviti in spraviti v življenje svojo poslovno idejo. Podjetniški inkubator Kočevje pa je tu, da jim to omogoči.

Rok za prijavo: podaljšan do vključno 5. aprila 2019
Predstavitve pred komisijo in razglasitev KUL IDEJE KOČEVSKE 2019: torek, 23. april 2019 ob 13h na Podjetniškem inkubatorju Kočevje

Celotno besedilo javnega poziva najdete na tej povezavi.

Dodatne informacije: Andrej Mladenovič, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Osnovni namen natečaja je spodbujanje in razvoj podjetniške kulture in inovativnosti med mladimi, izmenjava in komercializacija znanja ter nastanek novih inovativnih podjetniških idej ter ustvarjanje novih povezav v regiji.

Prijavitelj je lahko vsaka fizična oseba, stara največ 18 let, ki je prebivalec občine Kočevje ali hodi v šolo v občini Kočevje. V primeru ekipe mora vsaj 50% ekipa izpolnjevati ta geografski pogoj. Vodja skupine je na obrazcu imenovan kot prijavitelj in je kontaktna oseba za komunikacijo z organizatorjem in izvajalcem natečaja.

1. MESTO: Nagrada po Vavčerskem sistemu v bruto znesku 1.000 EUR + mentorstvo v vrednosti do 1.000 EUR

Prijavni obrazec za opis podjetniške ideje si lahko naložite na tej povezavi.

 

Izpolnjen prijavni obrazev pošljite po elektronski pošti na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Predstavitev pred strokovno komisijo bo v drugi polovici aprila ob 13h v Podjetniškem inkubatorju Kočevje.

--

SIO 2016 2017 glava trans financerji

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija SIO-Podjetniski-inkubator-Kocevje-2018-19 se izvaja v okviru »Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020«, prednostne osi: »3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast«.

Natisni