24.1.2019 - Predstavitev mreže centrov za sodelovanje med gospodarstvom, znanostjo in vizualnimi praksami

četrtek, 24. januar 2019 od 14.00 do 15.30
Podjetniški inkubator Kočevje (Trata XIV 6a, Kočevje)

Vabljeni na predstavitev mreže centrov raziskovalnih umetnosti in kulture - sodelovanje med gospodarstvom, znanostjo in vizualnimi praksami. Zagon platorme oz. mreže bo še v prvi polovici letošnjega leta.

Še v letošnjem letu pa bodo v sklopu te platforme objavljeni številni zanimivi razpisi, ki bodo odprti za vse, ki bodo na skupnih projektih povezovali znanost, gospodarstvo in vizualne umetnosti.

Predstavlja: mag. Zoran Poznič, direktor Delavskega doma Trbovlje

 Na dogodku boste spoznali, kako bo organizirana mreža centrov v kohezijski regiji Vzhod (in Zahod), kako se boste lahko vključili na projekte, kdo bodo morali biti deležniki in predvsem, kako pomembno je celovito povezovanje za napredek slovenske družbe.

 Dodatne informacije o dogodku: Andrej Mladenovič (Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.)

 

SIO 2016 2017 glava trans financerji

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija SIO-Podjetniski-inkubator-Kocevje-2018-19 se izvaja v okviru »Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020«, prednostne osi: »3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast«.

 

Natisni