čet, 27.12.2018 - Kako je delati v enem največjih studiev za video igre na svetu

četrtek, 27. december 2018 ob 16h
Podjetniški inkubator Kočevje (Trata XIV 6a, Kočevje)

Ste kdaj razmišljali o tem, da bi se preživljali z ustvarjanjem najbolj igranih video iger na svetu ali pa kreacijo vizualnih efektov za različne serije, filme in napovednike za igre?

V četrtek, 27.12.2018 ob 16h imate priložnost spoznati pot Urbana Bradeška. Urban je odraščal in živel v Kočevju, kjer je pridobival različna znanja ter večino svojega časa preživel za računalnikom.

Obiskoval je Srednjo medijsko in grafično šolo v Ljubljani. Razmišljal je o vpisu na fakulteto, vendar se je odločil, da se bo izobraževal sam. V izobraževanje preko »tutorialov« in izdelavo avdio – vizualnih del je vložil morje ure svojega časa in truda, kar ga je posledično pripeljalo do službe v enem največjih animacijskih studijev na svetu – Axis animation v Veliki Britaniji.

urban bradesko profile photo 01Skozi svojo zgodbo vam bo predstavil, koliko truda je potrebno vložiti v izobraževanje, kako je delati na projektih (video igrah) z 200 milijonskim proračunom. Urban se je leta 2016 preselil v Glasgow v Veliko Britanijo, kjer zadnja leta ustvarja in sodeluje na svetovno poznanih projektih kot so video igre Destiny 2, Elders Scrolls Online ter na stevilnih drugih projektih kot so »Happy!« in »Kiss me first« na Netflixu. Urban je dobitnik številnih nagrad na področju avdio – vizualnih del, med zadnjimi nagradami pa lahko najdemo tudi prvo mesto na Blizzcon-u v kategoriji video vsebin. S poslovnimi partnerji je tudi ustanovil akademijo »Rebelway school for FX and 3D«, kjer svoje znanje prenaša naprej na nove generacije ustvarjalcev.

Vabljeni!

 

Dodatne informacije: Andrej Mladenovič, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

SIO 2016 2017 glava trans financerji

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru »Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020«, prednostne osi: »3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast«.

Natisni