(POLNO) 3D tečaj Rhinoceros se prične 5. marca 2018

V marcu in aprilu bodo ponedeljkovi popoldnevi v znamenju izobraževanj za 3D modeliranje v programu Rhinoceros.

Tečaj, ki obsega 8 srečanj po 3 šolske ure, je odlična osnova za pričetek 3D modeliranja (prehod iz 2D v 3D). Primeren je tako za začetnike kot za tiste, ki že nekaj znate.

Tečaj je brezplačen, število mest je omejeno. Prijavite se na: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Termin tečaja:
ponedeljki popoldne 17:00 - 19:30
8 srečanj od 5. marca 2018 dalje

Značilnost programa Rhino je ta, da lahko hitro ustvarimo izdelek na podlagi ideje ali skice. Rhino ponuja hitre rešitve za pripravo za laserski CNC stroj, CNC rezkar ali 3D printer.

Mentor: Cveto Kunešević
Cveto je 3D kreator s petnajstletnimi izkušnjami v 3D modeliranju s programom Rhinoceros, ki ga zadnji dve leti tudi inštruira na tečajih in delavnicah.
Po osnovni izobrazbi je arhitekt in prav skozi študij in delo v arhitekturnih birojih (Genius Loci, Omnia Arhing) je razvil strast do 3D modeliranja. Poleg arhitekturnih modelov riše 3D modele za industrijske oblikovalce, oblikovalce nakita, start-upe, botanike... Prav tako pomaga pri pripravi datotek za 3D print, CNC rezkanje ali laserski razrez.


Aktivnost je sofinancirana s strani Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo Republike Slovenije v okviru Programa Pokolpje 2020.

Natisni