Podjetniški zajtrk: Motivacija zaposlenih in ustvarjanje sistema vrednot v podjetju

sreda, 15. november 2017 , 9h-11h
Podjetniški inkubator Kočevje (Trata XIV 6a)

Trg dela se vztrajno spreminja. Še pred nekaj leti so podjetja zbirala med kadri za delovno mesti. Danes jih še najdejo, čeprav tehnični kader že s kar veliko truda. Jutri pa se bo tehtnica nagnila v smer, da bodo dobri kadri izbirali podjetje, saj bo povpraševanje po sodelavcih večje kot bo ponudba na trgu. Nekatera podjetja so na to pripravljena in zaradi načrtnega dela ne bodo imela takih težav.

Kako v podjetjih iščejo, vzgajajo in priučujejo kadre. Kaj dejansko pomeni pripadnost podjetju. Kako se je motivacija zaposlenih v 4. industrijski revoluciji spremenila, in zakaj je miselnost večine podjetnikov ostala na ravni 2. in 3. industrijske revolucije.

Kako se lahko podjetje odzove na spremembe? Kako to implementirati v podjetje? Kako v prihodnje pritegniti najboljše kadre, ki bodo ostali? Je ključ v mlajših generacijah? Ali že imajo "radmap" za svojo kariero?
Vse to in še več zanimivih tem bomo odprli z zanimivimi sogovorniki na podjetniškem zajtrku v luči Kariernega sejma Kočevje 2017.

Sogovorniki:

  • Jana Petkovšek Štakul, urednica v medijski hiši Dnevnik
  • Vanja Hilčer, direktorica podjetja Kadroom
  • Jasna Vesel, psihologinja, Gimnazija in srednja šola Kočevje

prijavite SE tukaj

 

Se vidimo v predavalnici Podjetniškega inkubatorja Kočevje, v sredo 15. novembra 2017 ob 9. uri.

SIO 2016 2017 glava trans financerji

 

Natisni