Tečaj 3D modeliranja Rhino 5 (oktober 2017)

KDAJ: vsak ponedeljek in četrtek v oktobru, 16.30 - 19.30
(pričnemo v četrtek 5.10.2017)
KJE: Podjetniški inkubator Kočevje

Rhinoceros je vektorska CAD programska oprema za 2D in 3D oblikovanje, s katero lahko modeliramo 3D geometrije poljubne oblike. Zaradi hitrosti, natančnosti in visoke kvalitete površin je ta program idealen za projekte, ki se izvajajo od začetnega konceptualnega oblikovanja pa vse do končnega upodabljanja, analize in prototipa. Število mest je omejeno, tečaj je brezplačen, pohitite s prijavo.

Obseg tečaja: 24 ur

Cilj: uvod v digitalno modeliranje površin poljubne oblike in kompleksnih geometrij s platformo Rhinoceros. Skozi tečaj bomo šli od začetnih enostavnih oblik za osnovno razumevanje delovanja do kompleksnih oblik in orodij, ki jih ponuja Rhino.
Ciljna publika: arhitekti, oblikovalci, oblikovalci nakita, inženirji, rokodelci in izdelovalci ter vsi, ki želijo pridobiti znanje za razvijanje predmetov poljubnih oblik.
Delovni jezik: slovenščina
Delovni material: udeleženci bodo prejeli kopirano skripto z vajami, računalnik z inštaliranim programom Rhino 5 bo na voljo na inkubatorju.
Število udeležencev: do 7 oseb

Prijave na: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.(do zasedenosti mest, tečaj je brezplačen)

 

Natisni