Orodje za povečanje produktivnosti - Trello

torek, 17.10.2017, 13h-15h
Podjetniški inkubator Kočevje (Trata XIV 6a)

Na delavnici si bomo ogledali praktičen prikaz delovanja spletnega orodja Trello. Z njim si lahko povečamo vsakodnevno produktivnost, boljšo komunikacijo med ekipo, predvsem pa zagotovimo sledljivost večjih projektov. Udeležba je brezplačna, prijava obvezna.

PReberi več...

Natisni

Startup vikend Pokolpje 2017 (20.-21. oktober 2017)

od petka ob 16h do sobote ob 20h (20. in 21. 10. 2017)
Podjetniški inkubator Kočevje (Trata XIV 6a)

Prijavi svojo idejo, ki jo že razvijaš ali jo želiš razviti ter se poteguj za naziv Naj podjetniška ideja Pokolpja 2017 z lepimi nagradami.
Startup vikend Pokolpje združuje delovanje podjetniških inkubatorjev Kočevje in Bela Krajina. Skozi intenziven, zabaven proces boste udeleženci v dnevu in pol nadgradili svojo poslovno idejo in se potegovali za nagrade Naj podjentiška ideja Pokolpja 2017. Skozi vikend vam bodo pomagali zanimivi podjetniki kot predavatelji in mentorji.
Udeležba je brezplačna, prijava obvezna.

PReberi več...

Natisni

Tečaj 3D modeliranja Rhino 5 (oktober 2017)

KDAJ: vsak ponedeljek in četrtek v oktobru, 16.30 - 19.30
(pričnemo v četrtek 5.10.2017)
KJE: Podjetniški inkubator Kočevje

Rhinoceros je vektorska CAD programska oprema za 2D in 3D oblikovanje, s katero lahko modeliramo 3D geometrije poljubne oblike. Zaradi hitrosti, natančnosti in visoke kvalitete površin je ta program idealen za projekte, ki se izvajajo od začetnega konceptualnega oblikovanja pa vse do končnega upodabljanja, analize in prototipa. Število mest je omejeno, tečaj je brezplačen, pohitite s prijavo.

PReberi več...

Natisni

#15: Dobro jutro, socialno podjetništvo

sreda, 30. avgust 2017 ob 9h
ploščad Bearlog Hostel, Kočevje

Podjetniški inkubator Kočevje pripravlja ponovno srečanje socialnih podjetnikov na območju JV regije »Dobro jutro, socialno podjetništvo«. Letošnji dogodek bomo začinili s primeri dobrih praks socialnih podjetij v širšem lokalnem okolju.

Vsako socialno podjetje bo na kratko predstavilo svoje dosedanje aktivnosti ter razkrilo vizijo razvoja. Celoten dogodek se bo odvijal v prijetnem okolju na ploščadi pred novo odprtim kočevskim Bearlog Hostel.

Prijavite se tukaj

PReberi več...

Natisni

2. javni poziv za inovativne izdelke na področju turizma v Kočevju do 7.9.2017

Predmet poziva je odkup novo izdelanega delujočega prototipa inovativnega izdelka za možnost športno-rekreativne rabe v turizmu in športu z namenom dodatne turistične ponudbe na Kočevskem in možnostjo za nadaljnji razvoj in trženje teh inovativnih izdelkov. Podprt bo vsaj en prijavljen projekt. Odkupna vrednost posameznega prototipa ne sme biti višja od 1.500,00 EUR bruto (z vsemi vključenimi stroški, davki in prispevki). Prijave možne do 7.9.2017 do 14. ure.

 > Besedilo 2. javnega poziva
 > Prijavni obrazec

Natisni

Javni poziv za inovativne izdelke na področju turizma v Kočevju do 10.8.2017

Predmet poziva je odkup novo izdelanega delujočega prototipa inovativnega izdelka za možnost športno-rekreativne rabe v turizmu z namenom dodatne turistične ponudbe destinacije Kočevsko in možnostjo za nadaljnji razvoj in trženje teh inovativnih izdelkov. Podprta bosta vsaj dva prijavljena projekta. Odkupna vrednost posameznega prototipa ne sme biti višja od 1.500,00 EUR bruto (z vsemi vključenimi stroški, davki in prispevki). Prijave do 10.8.2017 do 14. ure.

 > Besedilo javnega poziva
 > Prijavni obrazec

Natisni

5 uporabnih podjetniških delavnic od 31. maja

V inkubatorju Kočevje smo za vas pripravili različne izobraževalne module. Izmed petih se lahko udeležite le tistih, ki vas za nimajo, lahko pa obiščete vseh pet, kar je tudi naše priporočilo. Moduli so namenjeni obstoječim podjetnikom, ki želijo uvesti nove izdelke ali storitve, se odločajo za prodor na tuje trge ali preprosto želijo pridobiti nova znanja in veščine. Prav tako so namenjeni vsem startup podjetjem in osebam, ki imajo le poslovno idejo in jo želijo spremeniti v posel. Začnemo konec maja 2017. Poiskali smo uveljavljene strokovnjake, ki bodo zagotovili, da pridobite uporabna znanja ter delili z vami njihove bogate izkušnje pri razvoju poslovanja.

Brošura  Prijavnica

PReberi več...

Natisni