(POLNO) 20-urni tečaj produktne fotografije v marcu

Kdaj: vsak četrtek od 1.3. do 5.4.2018, od 17h do 20h
Kje: Podjetniški inkubator Kočevje (Trata XIV 6a, Kočevje)

Mentor: Marjan Artnak, priznani kočevski fotograf

Vabljeni na tečaj produktne fotografije, kjer boste pridobili nekaj osnovnega znanja fotografije, predvsem pa uporabno znanje za fotografiranje izdelkov v mini fotografskem studiu Podjetniškega inkubatorja Kočevje. Slednjega boste lahko uporabljali tudi v nadaljevanju za svoje projekte.

Udeležba je brezplačna, število mest je omejeno. Prijavite se na: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

PReberi več...

Natisni

(POLNO) 3D tečaj Rhinoceros se prične 5. marca 2018

V marcu in aprilu bodo ponedeljkovi popoldnevi v znamenju izobraževanj za 3D modeliranje v programu Rhinoceros.

Tečaj, ki obsega 8 srečanj po 3 šolske ure, je odlična osnova za pričetek 3D modeliranja (prehod iz 2D v 3D). Primeren je tako za začetnike kot za tiste, ki že nekaj znate.

Tečaj je brezplačen, število mest je omejeno. Prijavite se na: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

PReberi več...

Natisni

Anketa o potrebah in ponudbi poslovno-proizvodnih prostorov v Kočevju

Imate potrebo po poslovnih ali proizvodnih prostorih?
Izpolnite obrazec O POTREBAH V PROGRAMU ADOBE READER in nam ga pošljite

Želite oddati ali prodati poslovni/proizvodni prostor ali zemljišče?
Izpolnite obrazec O PONUDBI v PROGRAMU ADOBE READER in nam ga pošljite

Namen poziva je na enem mestu zbrati in evidentirati podatke o potrebah po poslovnih in proizvodnih prostorih oziroma prostih kapacitetah v občini Kočevje. Evidenca bo pomagala, da tiste, ki iščejo proste kapacitete, usmerimo k ustreznim ponudnikom razpoložljivih prostorov. Enotna evidenca se bo vodila na Podjetniškem inkubatorju Kočevje.
Prosimo, da izpolnjene vprašalnike vrnete na elektronski naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Natisni

Podjetniški zajtrk: Vitka proizvodnja in digitalizacija podjetja

četrtek, 14. december 2017 ob 9h (do 11h)
Podjetniški inkubator Kočevje (Trata XIV 6a, Kočevje)

Gost: prof. dr. Niko Herakovič

Zadnji letošnji podjetniški zajtrk bomo gostili strokovnjaka za vitko proizvodnjo in digitalizacijo. Prof. Herakovič je s svojo ekipo pomembno prispeval tudi k zasnovi nove tovarne robotov YASKAWA v Kočevju. Kaj sploh je vitka proizvodnja? Katera načela zaleduje? Kako se lotiti implementacije? Primeri dobrih praks...

PRIJAVA

PReberi več...

Natisni